Súhlas so spracovaným osobných údajov - REGISTRÁCIA

SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV

ODOSLANIE FORMULÁRA ONLINE

 

Zakliknutím políčka  udeľujete prevádzkovateľovi HERBA, spol. s. r. o., so sídlom Švabinského 4a, 851 01 Bratislava, IČO: 31 390 421, zapísanému v ORSR OS Bratislava I, odd.: Sro, vl.č.: 8520/B, (ďalej aj ako „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním Vašich osobných údajov

  • pre účel: vytvorenia užívateľského konta na e-shope prevádzkovateľa, registrácie v evidencii zákazníkov a s tým spojeného zabezpečenia plnenia objednaných tovarov a služieb;
  • v rozsahu titul, meno, priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa, t.č., vek;
  • na obdobie nevyhnutné na zabezpečenie uvedených služieb, resp. 5 rokov odo dňa udelenia súhlasu.

 

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle. Bol/-a som informovaný/-á, že po uplynutí doby, na ktorú som tento súhlas udelil/-a, resp. po jeho odvolaní, budú moje osobné údaje mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze. Všetky mnou uvedené údaje sú správne.

Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

1) moje osobné údaje  nebudú poskytované ďalším príjemcom. 2) moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané. 3) ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov. 4) v odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. 5) beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje. 6) beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Mám právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený. Toto právo môžem uplatniť e-mailom, telefonicky alebo zaslaním písomnej žiadosti doporučene s uvedením textu „GDPR“ na kontaktné údaje uvedené nižšie.

Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

 

Ďalšie informácie určené dotknutým osobám sú uvedené: www.shopherba.sk

 

 

 

 

 

 

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.