Gél s norkovým tukom a včelím jedom - prehrievajúci 70g

Kód: 1123
10 € 8,33 € bez DPH
Momentálne nedostupné

Gél s norkovým tukom a včelím jedom je spojením zložiek rastlinného a živočíšneho pôvodu.

Detailné informácie

Individuálny prístup
Individuálny prístup
ku každému zákazníkovi
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Overene a kvalitné produkty
Overene a kvalitné produkty
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie

Podrobný popis

Aktívne zložky norkového tuku chránia bunky pred starnutím, zlepšujú pružnosť a rýchle vstrebávajú výživné látky hlboko do pokožky. Gél je obohatený o propolis, včelí jed, Rakytníkový, Jedľový a Borovicový olej, extrakty Petržlenu, Čili papriky, Nátržnice, Paliny, Prasličky a Medovky. 

  • prehrievajúci gél
  • masážny krém pri problémoch pohybového aparátu
  • ťažoba nôh so sklonom k opuchom

Zloženie: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor oil PCA Isostearate, Glycerin, PEG 400, Mink Oil (Norkový tuk), Bee Venom (Včelí jed), Cyclopentasiloxane, Propolis Water and Alocohol Extract, Capsicum Annuum (Čili Paprika ročná) Water and Alcohol Extract, Hippophae Rhamnoides Oil (Rakytníkový olej), oil-SC-Artemisia Absinthium (Palina) Extract, Abies Sibirica Oil (olej z Jedle Sibírskej), Pinus Sylvestris Leaf Oil (olej z Borovice lesnej), Comarum Water Extract (extrakt Nátržnice), Carum Petroselinum (Petržlen) Water Extract, Melissa Officinalis (Medovka lekárska) Water Extract, Equisetum Arvense (Praslička Roľná) Leaf Water Extract, Menthol, Camphor, Na-EDTA, Acrylates/ C 10-30 Alkyl Acrylate Cross polymer, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Methylisothiazolinone, Perfume compund, E102, Rhodamin C, E133. 

Spôsob použitia:  Nanášame na postihnuté miesto 2 - 3 krát denne. Doporučené trvanie kúry: 2-3 týždne. 

Obsah: 70 g

Dermatologicky testované. Upozornenie: Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky gélu a pri alergii na včelie produkty.

Dodatočné parametre

Kategória: VÝŽIVOVÉ DOPLNKY
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: