Jesť zdravo a s pôžitkom

Kód: DR092
10 € 9,09 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Autor: Richard Béliveau Ph.D., Denis Gingras Ph.D. Počet strán: 243 farebných strán Rok vydania: 2008 ISBN: 978-80-970156-5-7

Detailné informácie

Individuálny prístup
Individuálny prístup
ku každému zákazníkovi
Kamenná predajňa
Kamenná predajňa
Overene a kvalitné produkty
Overene a kvalitné produkty
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie

Podrobný popis

Obsah: Autori v tejto tretej knihe zameranej na prevenciu civilizačných chorôb pokračujú v odkrývaní prepojenia výživy a životného štýlu so zdravotným stavom človeka. Zameriavajú sa na najčastejšie choroby, ktoré dnes ohrozujú ľudstvo vo vysoko industrializovaných krajinách. Konkrétne sa dotýkajú problematiky srdcovo-cievnych chorôb, cukrovky, rakoviny, obezity, Alzheimerovej demencie a starnutia. Čitateľom veľmi názorne približujú výsledky najnovších výskumov, ktoré poukazujú na to, akým účinným nástrojom prevencie môže byť výživa. Okrem toho má čitateľ možnosť zistiť, že prevencia výživou môže byť aj gurmánskym zážitkom!

Autori: Dr. Richard Béliveau je vedúcou autoritou v oblasti výskumu rakoviny a nutraceutík (potravín s liečivým účinkom). Je vedúcim Katedry prevencie a liečby rakoviny na Quebeckej univerzite v Montreali, kde pôsobí ako profesor biochémie. Je členom oddelenia onkologickej neurochirurgie Nemocnice Notre-Dame a vedie Katedru eurochirurgie Claude-Bertranda. Je súčasne profesorom na Katedre chirurgie a fyziológie Montrealskej univerzity, členom Centra prevencie rakoviny Mc Gillovej univerzity a členom Centra experimentálnej liečby rakoviny (MCETC) Židovskej všeobecnej nemocnice. Profesor Béliveau je vďaka svojej výskumnej práci medzinárodne uznávaný expert a prednáša na najvýznamnejších svetových odborných podujatiach dotýkajúcich sa problematiky rakoviny.Dr. Denis Gingr as je výskumný pracovník Laboratória molekulovej medicíny Qubeckej univerzity v Montreali.

Dodatočné parametre

Kategória: KNIHY
Hmotnosť: 0.94 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: